Hjælp til vandprøver og vandanalysering

Har du observeret korrosion i vandanlægget, hvad enten det er i en beboelsesejendom eller en erhvervsejendom, så kan vi hjælpe dig.

Drikkevand eller sprinkleranlæg, nyt eller gammelt, i rør med svejsede samlinger eller presfittings, så kan det være en fordel at udtage en vandprøve til analysering for at fastlægge årsagen til korrosion.

I den forbindelse kan det også være en fordel at foretage PMI test – Positive Material Identification for at fastslå materialernes forenelighed.

Mistanke om bakterier

Er der mistanke om bakterier i vandet er vi, efter indkøb af mere avanceret udstyr, blevet i stand til at foretage en vandanalyse på stedet opnå et 100% pålideligt resultat inden for ganske få minutter. Derved er det ikke længere nødvendigt at vente i flere dage på et laboratoriesvar med risiko for at skulle starte forfra med flere prøvetagninger.

Vores tekniker er med vores udstyr i stand til med 100% sikkerhed både at kunne påvise om KIM-tallet er for højt og dernæst at kunne medvirke til at lokalisere en bakterieforårsaget smittekilde inden for kort tid.

Reparationsarbejdet/desinfektionsarbejdet kan dermed påbegyndes med det samme og en efterfølgende vandanalysering kan foretages med svar indenfor minutter.

Viser det sig at problemet er løst kan der herefter udtages en akkrediteret vandprøve som derefter sendes til laboratoriet for analyse.

Med andre ord kan der spares mange penge og ressourcer ved denne fremgangsmåde.

Korrosion i vandanlæg

Observeres der korrosion i vandanlægget, hvad enten det er i en beboelsesejendom eller en erhvervsejendom, kan vi hjælpe dig.

Drikkevand eller sprinkleranlæg, nyt eller gammelt, i rør med svejsede samlinger eller presfittings, så kan det være en fordel at udtage en vandprøve til analysering for at fastlægge årsagen til korrosion.

I den forbindelse kan det også være en fordel at foretage PMI test – Positive Material Identification for at fastslå materialernes forenelighed

Skal vi hjælpe dig?

… Eller har du brug for at vende en problemstilling? Kontakt os med det samme.